Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Försäkra dig om att du är försäkrad!

För en tid sedan uppmanades ni att under ovanstående rubrik sända in förslag om hur just du ordnar din försäkring, när du stannar lite längre. Alla vet att......

lönar sig med prisjämförelser, men fortfarande väntar vi på ditt förslag eller erfarenhet av hur försäkringsbolagen agerar.

Stickan som är en van "Teneriferesenär" gav oss följande erfarenhet, något som understryker vikten att ha en koll på hur bolagen justerar sina tariffer.

SÅ SPARADE JAG PENGAR:
När jag hösten 2002 som vanligt skulle teckna min tilläggsförsäkring inför resan till Tenrife visade det sig att Folksam höjt premien med 60%.

Började nu kolla runt lite bland försäkringsbolagen och kom fram till att hos Länsförsäkringar kunde jag få en likvärdig tilläggsförsäkring för nästan samma pris som jag året innan betalat till Folksam.

Bestämde mig då för att byta till Länsförsäkringar där premien var ca:1500 kr. lägre. Vinsten blev dock bara ca:1000 kr. med anledning av att jag under en period var tvungen att ha två hemförsäkringar. Ser nu med spänning fram emot vad det kommer att kosta hösten 2003.

Hemförsäkringarna i övrigt är i stort sett lika både vad det gäller avgifter och omfattning.

Ta en titt på tidigare artikel i detta ämne.
http://www.tenerife.nu/ArticelsAndNews.asp?idNews=281


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2003-07-19 19:21

  Kommentera artikeln (det krävs att du loggar in) >>

Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin