Startsidan Bra att veta Kalender Karta Calima Arctic Ice Arctic Temperatures
Telekatalog Artiklar/nyheter Karta Kontakt
Nyheter & Information
Restauranger på Teneriffa med stjärnglans

I går handlade en artikel om fyra restauranger som belönats med stjärnor i 2017 års upplaga av Guide Michelin, alla fyra på Teneriffa. Men frågan från många blev, vilka var de övriga tre restaurangerna, förutom ......

M.B. i Guía de Isora som jag skrev om beläget på hotellet Ritz-Carlton Abama.

Restaurang Abama Kabuki som också ligger i hotell Ritz-Carlton Abama har erövrat en stjärna. Kanariska kocken Daniel Franco har skapat en meny med inslag från japanska köket och en fusion med medelhavsmat.

En stjärna tilldelades restaurangen Kazan som ligger i Santa Cruz. En japansk restaurang med inslag från Kanarieöarna och Peru. Bakom menyn ligger kocken Alexander Tadashi Tagami med peruansk japansk härkomst.

Den fjärde restaurangen på Teneriffa som erövrade en stjärna i Michelinguiden är El Rincon de Juan Carlos i Los Gigantes. Restaurangen fick en stjärna förra året och lyckades behålla den.

Två bröder, Jonathan Padrón och Juan Carlos driver El Rincón de Juan Carlos. Här finns det traditionella kanariska köket och det senaste trenderna i gastronomin. Restaurangen ligger i Los Gigantes, Pasaje Jacaranda.

Tel: +34 922 86 80 40
Mail: reservas@elrincondejuancarlos.es
Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2017-01-05 21:47

Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2018 MaPS Admin