Startsidan Bra att veta Kalender Karta Calima Arctic Ice Arctic Temperatures
Telekatalog Artiklar/nyheter Karta Kontakt
Nyheter & Information
Flyg billigt till och från Tenerife-skolan!

Det kan vara ganska dyrt att skaffa en flygstol till Tenerife. Men det finns sätt att komma billigare undan om man är villig att ta en liten omväg…

Visst kan det vara skönt att sätta sig på planet i Sverige och kliva av några timmar senare på Tenerife. Men smakar det så kostar det. Om man inte har tur och lyckas få tag på någon av de lågprisbiljetter som en del flygbolag har börjat med, så kan det bli ganska dyrt. Och dessa biljetter finns för övrigt bara tillgängliga under vintersäsongen.
Men om man är en van resenär och dessutom inte har så bråttom ner till värmen, utan kan tänka sig en liten tripp till regn och dimma kan du komma riktigt billigt undan.
Jag pratar förstås om London och att utnyttja det faktum att ingen annanstans går det så många flygplan till Tenerife som från den brittiska huvudstaden. Och engelsmännen tycker inte om att behöva betala dyrt för att komma ner till Tenerife.

Detta i kombination med att vi har ett lågprisbolag som heter RyanAir och som flyger till London från Sverige för bara 99:-, skapa möjligheter för dig som är snål, förlåt fattig eller ekonomisk heter det.
En normal enkel lågprisbiljett från London till Tenerife kostar 50-60 pund (650-800 Skr) och lägg på en eller två hundralappar för att ta dig till London från Sverige så har du gjort en bra affär.
Fast inte lika bra som den mannen så fick tag på en sista minuten biljett från Tenerife till London för elva pund och sedan från London till Sverige för 199:-. Från Teneriffa till Stockholm för under 350 kr. Det ni, mina kära snåljåpar!

RyanAir flyger även billigt till Frankfurt från svenska flygplatser, men det är inte lika lätt att hitta en billig biljett från Tenerife till Tyskland. Men det går om man har lite tur och ihärdighet.

Om man på Tenerife kan man också hålla utkik efter speciella erbjudanden och sista minuten resor från Iberia eller något annat spanskt bolag.

Lycka till!

http://www.britanniadirect.com/bd/home
http://www.cheapflights.co.uk/find-a-cheap-flight/
http://ryanair3.ryanair.esat.net/swedish/Annons


Artikeln är publicerad av Peter Anderberg 2003-04-18 13:38

Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2018 MaPS Admin