Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Stort intresse för vuxenhotell

Trenden är tydlig. Vuxenkonceptet med hotell som är anpassade för vuxna som reser utan barn fortsätter att öka i popularitet och till vintersäsongen 2013/14 har närmare var sjunde Vingkund bokat en resa till ett vuxenhotell. Samtidigt har .....
Aktuella sista-minute-resor med Apollo från 1 798 :-


också intresset för Vings egna vuxenhotell Sunprime Hotels ökat och till vintern har nära 30 procent fler kunder bokat en resa till något av hotellen jämfört med samma period föregående år.

Till vintersäsongen 2013/14 Ving öppnat ytterligare ett Sunprime. Hotellet, som heter Sunprime Ananda Suites, ligger på Gran Canaria och blir Vings tredje Sunprime på Kanarieöarna och det 13:e i ordningen av egna vuxenhotell.

- Gran Canaria är vår största vinterdestination och där, liksom på flera andra resmål, finns en stor efterfrågan på hotell som är anpassade till en vuxen målgrupp. säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Precis som övriga Sunprime Hotels erbjuder Sunprime Ananda Suites populära gruppträningspass under ledning av SATS-utbildade instruktörer samt gym och spa. På hotellet kan man även njuta av vällagad mat på resturangen Prime Kitchen. De stilrent inredda sviterna, Prime Suites, har gott om genomtänkta och praktiska detaljer och erbjuder hög komfort. Sunprime Ananda Suites har liksom övriga Sunprime en åldersgräns på 16 år. Prisexempel : 4 475 :- 1 vecka från Arlanda.

> >> Läs mer om Sunprime Hotels med Ving.

> >> 27/8 Teneriffa Syd 1v 3.574:- Compostela Beach


Sök och boka hotell på Teneriffa >>


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2013-08-24 11:46

  Kommentera artikeln (det krävs att du loggar in) >>

Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin