Startsidan Bra att veta Kalender Karta Calima Arctic Ice Arctic Temperatures
Telekatalog Artiklar/nyheter Karta Kontakt
Nyheter & Information
K9 behöver ditt stöd

Som turist på Kanarieöarna kan man inte undgå att se övergivna hundar och katter. På södra Teneriffa finns en organisation som arbetar med herrelösa hundar och .......

Bacon söker ett hem med kärlek.
övergivna katter. Genom ideellt arbete ordnar K9 nya hem till hundarna och katterna och därigenom ett nytt liv.

Eftersom K9 inte har någon finansiering från vare sig stat eller kommun måste de förlita sig på generositet från allmänheten. Nu befinner sig organisationen i ett desperat ekonomiskt läge och vädjar om hjälp från djurvänner i hela Europa.

Utan ett akut kapitaltillskott ser framtiden dyster ut. Pengar behövs till djurfoder, veterinärkostnader, mediciner och en mängd nödvändigheter för den dagliga driften av K9 samt inte att förglömma till flygresor för djuren till sina nya hem runt om i Europa.

Bland alla dessa övergivna hundar finns just nu den två år gamla Bacon som söker ett hem med kärlek.Bacon, är en hanhund som under åtta månader varit placera på K9 i väntan på ett hem.

Med hjälp av sponsorer görs veterinärundersökningar på alla hundar som lämnas in och därför är hundarna vaccinerade och klara när de lämnas till nya ägare. Om du är intresserad att hjälpa Bacon eller på annat sätt stödja K9 i sitt arbete ring: +34 667 638 468

Läs mer om K9 >> !


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2013-04-14 19:22

Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2018 MaPS Admin