Startsidan Bra att veta Kalender Karta Calima Arctic Ice Arctic Temperatures
Telekatalog Artiklar/nyheter Karta Kontakt
Nyheter & Information
Drottningen av karnevalen i Las Palmas korad

Fredag kväll öppnades året karnival6 i Las Palmas på Gran Canaria med en galakväll där karnevalsdrottning korades. Tio kandidater tävlade om den eftertraktade titeln där seger gick till Giovanna Lee Alfonso sponsrad av Terrazas Kopa i Las Palmas. De dräkter som ... Alla Hjärtans Dag närmar sig, just nu 10% rabatt på blommor!. Använd rabattkoden: love2013 >>

deltagarna visar upp är enorma kreationer i fantasifulla utformningar som rullar fram på hjul och kan väga hundratals kilo och släpas av en leende och förhoppningsfull drottningskandidat.

Årets galakväll som sändes i direktsändning över hela Spanien och många andra länder erbjöd åskådarna en omväxlande och färgsprakande show. En miss från arrangörerna som åskådarna inte kunde undvika att se, i ett övrigt perfekt arrangemang, var det stora dansgolvet som var glashalt och gjorde dansuppvisningen till en avancerad övning där några dansare gick i golvet.

Karnevalen på Teneriffa och Santa Cruz arrangeras sin galakväll nu på onsdag, 6 februari, där deras drottning skall krönas.
Utdrag ur programmet för karnevalen i Santa Cruz.

6 feb. 21:30. Val av karnevalens drottning 2013.
12 feb. 16:00. ”Coso” stora karnevalståget 2013.
13 feb. 21:00. Begravning av Sardinen.• Karnevalen avslutas med en del olika arrangemang med begravningen av Sardinen och ett stort fyrverkeri.


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2013-02-04 15:27

Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2018 MaPS Admin