Startsidan Bra att veta Kalender Karta Calima Arctic Ice Arctic Temperatures
Telekatalog Artiklar/nyheter Karta Kontakt
Nyheter & Information
Landskronaelever kaklar badrum på Teneriffa

Sedan drygt två veckor tillbaka är sex elever från Enoch Thulingymnasiet på Teneriffa för att göra sin praktik. Fyra elever från byggprogrammet renoverar omklädningsrum och duschrum på en grundskola utanför staden Granadillo de Abona. Praktiken ingår i ett utbyte som heter Leonardo Da Vinci och ...... JUST NU!: >> Mer information om vinterns kryssningar >>

finansieras med pengar från EU och har under åren stött projekt som gjort det möjligt för svenska elever att praktisera i andra länder inom EU.

Eleverna från Thulingymnasiet arbetar för kommunen och de gör ett kvalificerat arbete. Här arbetar man med både målningsarbete och med att sätta kakel och plattsätta i dusch- och badrum.

– Vi har haft elever i samma stad tidigare, berättar Bo Ståhl som är den som är ansvarig för de internationella kontakterna på Enoch Thulingymnasiet. Våra erfarenheter av utbytet med Teneriffa är mycket goda. Arbetsgivarna där är mycket nöjda med våra elever och några elever har till och med blivit erbjudna anställning. Eleverna läser också spanska under de tre veckor som praktiken varar.
JUST NU!: >> Mer information om vinterns kryssningar >>


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2012-10-04 14:32

Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2018 MaPS Admin