Startsidan Bra att veta Kalender Karta Calima Arctic Ice Arctic Temperatures
Telekatalog Artiklar/nyheter Karta Kontakt
Nyheter & Information
Världsstjärnor tränar inför OS på Teneriffa

Sedan i söndag befinner sig den redan OS klara Anders Olsson på Teneriffa med landslagstruppen för ett nio dagar långt träningsläger. Maja Reichard, som också fått klartecken att delta i London i augusti 2012, finns också på plats. JUST NU:> 298 :- 5 feb. Flyg enkel / Karlstad med Apollo >>> Sö 18/12 Teneriffa 1v. Från Norrköping Ospec.1 099:- Med Ving

Maja som är debutant i sammanhanget har haft stora framgångar under sommarens EM med Guld och Världsrekord.Detta är det första riktiga lägret med sikte mot Paralympics. Övriga på lägret som också står som kandidater inför OS är Lina Watz, Jennie Ekström, Pernilla Lindberg och Mikael Fredriksson.

Anders Olsson behöver ingen presentation men i hans långa meritlista finns en mängd guldmedaljer i paralympics, senast i Peking och VM samt världsetta i sin klass (S6) på åtskilliga frisimsdistanser. Han är också innehavare av en mängd världsrekord. Anders har deltagit i Vansbrosimningen och i Vasaloppet tog han sig fram på en kälke. Det senast projektet var i september när han vann en tävling i San Francisco där han i 13 gradigt vatten simmade ifrån ön Alcatraz till fastlandet.
>LÄS MER: >>OS klara Anders Olsson och Maja Reichard på Teneriffa med landslagstruppen
Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2011-12-14 12:43

Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2018 MaPS Admin