Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Ny golfbana invigs nästa vecka.

På öns nordvästra sida har en ny golfbana färdigställts. Projektet är ett arbete som betyder mycket för denna del av ön.

De flesta större investeringar i turistnäringen sker på öns södra sida, men genom denna golfbana hoppas man kunna attrahera turister till denna natursköna del.

På historisk mark och på en yta av 500.000 m2 har den berömde spanjoren Severiano Ballesteros designat en vacker 18-hålsbana som kommer att ge besökarna valuta för pengarna.

Finanseringen har möjligjorts genom ett konsortsium mellan Cabildo de Tenerife och de fyra kommuner som berörs av projektet. Eftersom det handlar om c:a 200 arbetstillfällen underlättades genomförandet av projektet. Totalt har 9 miljoner euros plöjts ner i projektet.

Just nu jobbas på att färdigställa clubhuset samt en bar med café. För att locka spelare till banan erbjuds spelare specialpris de första fem månaderna.

För att lyckas komma dit ta väg TF-142, från Icod de Los Vinos till Buenavista del Norte.

Tel +34 922 533535


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2003-10-21 00:25

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin