Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Asylansökningar till Kanarieöarna har tredubblats

Under 2016 ansökte 300 flyktingar om asyl till Kanarieöarna en tredubbling jämfört med 2014, enligt flyktingstatistik från CEAR. Som andra länder som visar internationell .....

solidaritet tar Kanarieöarna också emot flyktingar från krigets Syrien.

Kanarieöarna får flest sökande från länder i geografisk närhet eller historiska anslutning till därför kommer de flesta ansökningarna från Venezuela, ett land som har stor arbetslöshet, politisk kaos och ekonomiska problem.

Den näst största gruppen kmmer från Västsahara, en grupp som minskat under de senaste åren sedan flyktingströmmen med båt minska dramatiskt.

Av de ansökningar som gjordes till Spanien beviljades endast 31 procent,, 69 procent fick nej. Som jämförelse beviljade Italien 41 procent, Tyskland 57 procent och Sverige 72 procent av ansökningarna.

Källa: eldia.es


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2017-01-22 16:04

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin