Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Hårt tryck på Kanarieöarnas flygplatser

De åtta flygplatserna på Kanarieöarna registrerade totalt 3.64 miljoner passagerare i oktober, en ökning med 12,8 procent jämfört med samma månad förra året, allt enligt .....

uppgifter från Aena.

Den mest trafikerade flygplatsen finns på Gran Canaria med drygt 1miljon passagerare + 14 procent. Vår flygplats Reina Sofia på södra Teneriffa registrerade drygt 900 000 passagerare, +14,2 procent och vår norra flygplats Los Rodeos ökade också, drygt tio procent till 390 000 passagerare, allt jämfört med oktober 2015.

Den internationella trafiken ökade med 14,2 procent medan den nationella ökade med 9,9 procent. Hittills i år har drygt 35 miljoner passagerare registreras på Kanarieöarnas flygplatser, en ökning med 13,3 procent mer än år 2015.

Källa: eldigitalsur.comAnnons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2016-11-14 20:10

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin