Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Invånarna i närliggande byggnader återvänder

Efter att tekniska undersökningar är klara kan invånarna som evakuerades vid husraset återvända. Beskedet gavs i eftermiddag, därmed kan livet så sakta återvända till gatan Valle Menendez. Två butiker .......

Gatan Valle Menendez före olyckan
förbli stängda, på nummer 10 och en liten byggnad där ingen bodde. Dessutom kommer stängningen av gatan Valle Menendez upphöra klockan 19:00 i dag,

När det gäller den del av fastigheten 12 som inte rasade förblir den stående. Väggen har stabiliserats och nu fortsätter den tekniska studien för rivningsarbetet. Inget datum för detta arbete är beslutat, allt avgörs av utvecklingen med arbete. Orsaken till att fyrvåningshuset kollapsade är fortfarande oklart.


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2016-04-19 21:59

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin