Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Motorsport på Teneriffa

Planer att bygga en motorstadion för bilracing i Granadilla de Abona på södra Teneriffa har kommit ett steg framåt. Markfrågan är i stort sett löst, pappersarbete och miljöstudier har genomförts och vad som återstår är att hitta någon som vill bygga upp och .....

utveckla banan.

Banan planeras att bli 1150 meter och anpassas till de internationella Automobile Federationens normer, vilket innebär att internationella tävlingar skall bli möjliga.

Anläggningen kommer att få en kapacitet för 4 000 åskådare och parkeringsutrymme för tusen bilar och för bussar, allt vad som återstår är alltså att hitta investerare med visioner. Under en presentation av kommunen informerades om att projektet kommer att läggas ut på anbud.

Presentationer kommer att göras i England och övriga länder i Europa med förhoppning om att anläggningen skall stå klar 2017.


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2014-11-16 17:24

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin