Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
43 procent fler nya bilar på Kanarieöarna

Att en ekonomisk återhämtning är på god syns allt tydligare. Nybilsförsäljningen ökar kraftigt, handeln av bostäder ökar och att arbetslösheten minskar på Kanarieöarna är säkra tecken på attÅterhämtningen är .......

på väg i den riktning som alla väntat på.

Under de första sex månaderna 2014 såldes 43 procent fler nya bilar på Kanarieöarna en ökning som är närmare tre gånger högre än genomsnittet för Spanien, jämfört med första halvåret 2013.

Förklaringen är en stora flotta av biluthyrningsfirmor på Kanarieöarna. Över en tredjedel av alla bilar som såldes på öarna gick till biluthyrningsföretagen, en ökning på 71 procent jämfört med förra året. En försäljningsökning som drivs av förväntningarna om en ny rekordsäsong för turismen.

En annan förklaring är spanska regeringens stöd för nybilsköp för att få bort äldre bilar att få miljövänligare bilar på de spanska vägarna, upp till 1500 euro är rabatten till vid nybilsinöp.

Också arbetslösheten på Kanarieöarna visar positiva siffror. Över 20 000 färre arbetslösa registrerades i juli, 7,6 procent färre än juli 2 013. I landet totalt var minskningen blygsamma 0,7 procent, trots allt en minskning men fortfarande finns närmare 4,5 miljoner spanjorer som söker arbete.


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2014-08-06 17:35

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin