Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Behövs alla 5-stjärniga hotell?

Spaniens regering tar strid mot Kanarieöarnas nya lag som kräver att alla nybyggda hotell skall vara 5-stjärniga och utreda om inte denna lag bryter mot Spaniens konstitutionslag. Den lag som regeringen på .....

Kanarieöarna klubbade igenom under förra året ger tydliga begränsningar. En lag som säger att renoveringar av befintliga hotell skall genomföras för att uppgraderas till 4-sjärniga. Nya hotell måste bli klassificerade som 5-stjärniga hotell.

Eftersom många hotell anses ha stort behov av renoveringar så kritiseras denna lag av regeringen i Madrid, som de anser bryter mot Spaniens konstitution. Man har nu överlämnat ärendet till landets författningsdomstol.

Regeringen hävdar också att den nya lagen fördröjer pågående och nya projekt på Kanarieöarna och därmed också möjligheten för nya arbetstillfällen.

Källa: laprovincia.es


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2014-03-02 13:19

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin