Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Roddaren Åströms kommer närmare Barbados

Vi har tidigare berättat om Peder Åström märkliga projekt att ensam ro över Atlanten till St. Charles på Barbados. Projektet närmar sig sin början och i går döptes båten sjösattes, båtens namn är nu ....


Blimka efter Peder mormor.

Förberedelserna har varit långa men nu börjar bitarna falla på plats. Bland de viktigaste är att testa och se till att vattenrenaren fungerade perfekt.

Om du planerna håller startar Åström sin färd mot Barbados på torsdag morgon. Att ro från Teneriffa till Barbados är en sträcka på ungefär 4600 kilometer.

Peder Åström vill genom Atlantic Project, ett miljöprojekt i samarbete med Naturskyddsföreningen, försöker sig på att ge uppmärksamhet kring alla problem som orsakats av bottentrålningen i världens hav.
Läs mer på Peders blogg och Atlantic Projecte
Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2014-01-29 16:54

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin