Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Oljeborrningar nära Fuerteventura

Kampen om det svarta guldet i vattnen mellan Kanarieöarna och Marockos kust har börjat. I morse meddelades att det skotska företaget Cairn Energy fått tillstånd att .....

borra i en serie av platser av den marockanska regeringen. Närmaste borrningarna sker 70 kilometer från Lanzarotes kust.

Spanska oljejätten Repsol väntar på det sista tillståndet för att i samma område göra undersökningsborrningar. Enligt planerna kommer dessa borrningar att starta under 2 014.

Miljöorganisationer och andra aktiverar sig för att försöka stoppa dessa planer eftersom de anser att risken finns att borrningar kommer att leda till miljökonsekvenser och äventyra den lokala turistnäringen.


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2013-11-12 12:50

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin