Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Hyr bil på semestern.

Den som bokar hyrbil före semestern slipper jaga runt på semestermålet och slösa värdefull semestertid. Det är både enklare, säkrare och billigare att hyra bil på nätet än att jaga runt när man är framme....

Vi har startat ett samarbete med en av de största och effektivaste sökmotorerna som hjälper dig att hitta den billigaste hyrbilen under semestern. Rentalcars.com är en sökmotor som söker igenom alla uthyrare på den plats du valt. Unikt är att rentalcars.com ger prisgaranti vilket innebär att du alltid har lägsta pris på din hyrbil.

Vad ingår när du hyr bil på rentalcars.com
¤ Obegränsade kilometer för ALLA bilgrupper.
¤ Lokala skatter.
¤ Premiumplatsavgift.
¤ Leverans på flygplatsen eller vid närmaste hyrbilskontor.
¤ Reservation kan ändras fram till avhämtning utan kostnad.
¤ Gratis avbokning upp till 48 timmar fram till avhämtning.
¤ Trafik- och vägtrafikförsäkring samt stöldförsäkring med 0 kronor i självrisk.

Några viktiga trafikregler i Spanien

Att köra och tala i mobiltelefon är förbjudet och blir mycket dyrt om polisen ertappar dig. Detta är bara ett exempel på trafikregler som är viktiga att veta när du hyr bil. Här följer några viktiga trafikregler du bör lägga på minnet.

Hastighetsgränser
På motorvägen - 120 km/tim
Landsbygden I byar - 50 km/tim
Vägar med två eller flera filer - 100 km/tim
Alla andra vägar - 90 km/tim

Mobiltelefon
Det är förbjudet att använda mobiltelefon för de som kör, böter kommer att ställas ut direkt om du blir påkommen. Höga bötesbelopp, upp till 300 euro. Använd endast handsfree om du ska prata i mobiltelefon

Alkohol i frafiken
Maximum tillåten promillehalt är 0,5 % vilket motsvarar ca två öl. Rekommendationen är att över huvud taget inte dricka om du ska köra. Under senaste åren har trafikövervakning mot alkotest fått hög prioritet.

Varningstriangel och säkerhetsbälte
Det är lag på att ha två varningstrianglar och två reflexvästar i bilen. Om bilen får motorstopp eller om du hamnar i en trafikolycka, ska du sätta en triangel framför och en bakom bilen.

Bälte
Det är lag på bälte för både passagerare fram och bak i bilen. Små barn mellan 0 till 3 år måste sitta i baksätet i en fastspänd barnstol. Barn under 12 år får inte sitta fram i bilen.

Handikapparkering
Du kan använda ditt parkeringstillstånd som utfärdats i Sverige. Markerade parkeringsplatser för dig som har parkeringstillstånd finns på många platser, kom ihåg att lokala trafiklagar alltid gäller.

Använd blinkljus
Använd blinkljus, särskilt när du kör på motorvägen. Du kan få böta om du inte indikerar innan du kör förbi någon eller om du inte indikerar efter förbikörningen när du ska tillbaka in i filen.


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2013-07-14 12:36

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin