Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Landskronaelever kaklar badrum på Teneriffa

Sedan drygt två veckor tillbaka är sex elever från Enoch Thulingymnasiet på Teneriffa för att göra sin praktik. Fyra elever från byggprogrammet renoverar omklädningsrum och duschrum på en grundskola utanför staden Granadillo de Abona. Praktiken ingår i ett utbyte som heter Leonardo Da Vinci och ...... JUST NU!: >> Mer information om vinterns kryssningar >>

finansieras med pengar från EU och har under åren stött projekt som gjort det möjligt för svenska elever att praktisera i andra länder inom EU.

Eleverna från Thulingymnasiet arbetar för kommunen och de gör ett kvalificerat arbete. Här arbetar man med både målningsarbete och med att sätta kakel och plattsätta i dusch- och badrum.

– Vi har haft elever i samma stad tidigare, berättar Bo Ståhl som är den som är ansvarig för de internationella kontakterna på Enoch Thulingymnasiet. Våra erfarenheter av utbytet med Teneriffa är mycket goda. Arbetsgivarna där är mycket nöjda med våra elever och några elever har till och med blivit erbjudna anställning. Eleverna läser också spanska under de tre veckor som praktiken varar.
JUST NU!: >> Mer information om vinterns kryssningar >>


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2012-10-04 14:32

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin