Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Dyrt och ännu bättre!!!

Nu har de rika börjat upptäcka det som vi vanligt folk har vetat länge. Att vädret och klimatet på ön är ett av världens bästa och att en vistelse här gör gott för både kropp och själ.

Allt fler lyxhotell byggs på södra Tenerife. Knappt står det vackra nya femstjärniga Hotel Europa klart, med sina djärva färger och blandningar av stilar, förrän nästa femstjärniga tillskott annonserar. Nexotel och Vincci Hotel group kommer att bygga ett hotell, ‘Plantación de Fañabe’ som kommer att ha 120 rum och 45 villor. I det här sammanhanget betyder rum, mindre sviter med all tänkbar lyx. Villorna kommer att byggas kring en 90 meter hög klippa vid ett annat femstjärnigt hotell, Bahia del Duque. Utsikten över havet och omgivningarna förväntas vara betagande.

Annons


Artikeln är publicerad av Peter Anderberg 2003-02-13 20:04

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin