Startsidan Bra att veta Forum Kalender WebCam NY Karta Calima Hyrbil Sök hotell
Jobbmarknaden Telekatalog El blocko Artiklar/nyheter Karta WebbKamera Kontakt
Nyheter & Information
Livet leker!

Många svenskar väljer att på gamla dar dra sig tillbaka till en plats på jorden där klimatet är behagligt. En av dessa platser är Teneriffa eller någon annan kanarisk ö. Enligt skatteverket i Sverige…..

LÄS OCH LYSSNA: >> Pensionärer ska intyga….


bor omkring 123 000 pensionärer utomlands. Just nu genomför pensionsmyndigheten kontroller om de pensionärer som valt att bosätta sig utomlands fortfarande lever. Kontrollen sker för att undvika en situation där människor som dött för länge sedan fortsätter få pensionsutbetalningar, enligt pensionsmyndigheten.

I Grekland blev det i somras känt att tusentals människor fortsatt få pensioner utbetalda, trots att de dött för länge sedan.
– Det förekommer även här, det kan bero på bedrägerier eller på annat men det är inte vanligt förekommande, säger Per-Ola Hallgren på pensionsmyndigheten.

LÄS OCH LYSSNA: >> Pensionärer ska intyga….


Annons


Artikeln är publicerad av Webmaster 2011-10-26 20:06

Om du är medlem och vill logga in till Articel !
Skriv in din epostadress.
Skriv ditt lösenord
Kryssa i här så lagrar vi ditt lösenord på din dator som en 'cookie' och du slipper logga in varje gång du besöker oss.
 
Har du glömt ditt lösenord? Klicka här!
 

 
Jag är inte medlem i tenerife.nu men vill gärna bli!
Skriv in din epostadress.
Skriv önskad signatur i forumet
Skriv önskat lösenord
Bekräfta lösenord
Policy för forum
De inlägg som görs i forum skall ha med Tenerife att göra, direkt eller indirekt. Svar på andras inlägg skall vara relevanta och ha med det första inlägget att göra. Man får inte lämna medvetet felaktig information. Tonen medlemmarna emellan skall vara vänlig och respektfull och man bör visa tolerans mot andra åsikter och intressen och tillåta 'högt till tak' i diskussionen. En uppmaning till deltagarna är att avhålla sig från att läsa sådana inlägg som man kan anta innehåller saker som man inte gillar.
Vi censurerar alla inlägg som uppmanar till olagligheter eller som innehåller personangrepp på identifierbara personer. Missköter man sitt medlemskap enligt ovan kommer man att förlora detsamma efter en varning.
Jag accepterar reglerna ovan        
Jag accepterar inte reglerna ovan
Tipsa en bekant om     Till  Från 
Copyright © 2004 SIC Admin